Dark Light

Koop een ventilator die past bij je interieur

Een ventilator is misschien niet bepaald een interieur item waar je u tegen zegt. Maar als je er dan toch één moet kopen, kun je er beter voor zorgen dat hij mooi past bij je interieur. Een ventilator kan best een eyecatcher worden als je een goede, stijlvolle ventilator koopt. De ventilator zorgt voor de nodige verkoeling bij zomerse temperaturen en zorgt dat jij een fijn binnenklimaat hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een goede, stijlvolle ventilator? Lees dan snel verder.

Industriële woonstijl

De industriële woonstijl karakteriseert zich door veel houttinten, rechte en strakke lijnen, en veel zwart metaal in meubels. Door de grove en stoere elementen in deze woonstijl oogt het stoer en strak. In de stijl komt veel zwart, wit en grijs voor, vaak combinatie met legergroen. De subtiele kleuren worden vaak afgewisseld met metaal, beton of hout. Een houten tafel met zwart metalen poten is een veel voorkomend meubel in een industrieel interieur. Heb je een industriële woonstijl in jouw huis? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Tijdens warme, zomerse temperaturen kun je jouw huis verkoelen met een stijlvolle tafelventilator, een vloerventilator of een statiefventilator. Vooral de statiefventilator oogt als een eyecatcher die niemand zou ontgaan. Dit model zie je ook veel bij lampen, maar ook voor een stijlvolle ventilator kan een statief gebruikt worden. Benieuwd? Bekijk het assortiment ventilatoren hier.

Vintage woonstijl

Vintage kenmerkt zich door ‘ouderwetse’ elementen die je vroeger ook veel zag. De vintage woonstijl is een erg eigenzinnig en warme woonstijl die je tegenwoordig steeds meer terugziet. De stijl geeft je het gevoel van een oud huis, een rommelmarkt of beter nog: een hippe vintage woonwinkel. Deze stijl is goed te combineren met verschillende items die je kan vinden bij kringloopwinkels, de markt of in een vintage winkel. Tijdens jouw zoektocht naar de leukste vintage meubels of items weet je nooit wat je gaat vinden. Het is namelijk niet overal makkelijk te vinden of te verkrijgen. Hoe verrassender je vondst, hoe trotser jij bent! In de stijl vind je veel hout, leer, glas of grijstinten. Ook smaragdgroen zie je veel terug in deze eigenzinnige woonstijl. Het leuke en praktische aan deze woonstijl is dat niet alles perfect bij elkaar hoeft te passen. De meubels, items en kleuren kunnen op een speelse manier met elkaar gecombineerd worden. Wil je een ventilator kopen die past bij jouw interieur? Dan kun je gaan voor een klassieke plafondventilator van hout. Dit staat prachtig met alle andere houttinten van deze woonstijl. 

Related Posts