Dark Light

Drie voordelen van een PVC-visgraat vloer van Stile Floors

Visgraat PVC is momenteel de bestverkochte PVC-vloer en dat is niet zonder reden. Door deze speciale legmethode geeft de vloer de ruimte een mooie uitstraling. Ben je benieuwd naar de voordelen van een visgraat PVC-vloer? Lees dan verder en kom erachter! 

Genot voor het oog

Een visgraatvloer geeft veel sfeer en warmte aan een woonkamer. Daarnaast is het een tijdloos design. De vloer is beschikbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Hierdoor is er een aanbod voor iedereen en lijkt de visgraatvloer in iedere woonkamer weer anders. Je kan ook tussen een kleine of grote visgraat kiezen. Een kleine visgraat kan druk ogen in een grote woonkamer, maar in een kleine ruimte is het een goede optie. De kamer kan dan zelfs ruimer lijken dan dat het in werkelijkheid is. 

Niet van echt hout te onderscheiden

Een houten vloer is prachtig, maar niet erg praktisch. Hout is erg onderhoudsintensief en erg kwetsbaar. Tegenwoordig kunnen ze PVC precies namaken, zodat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Je geniet dus van de prachtige houten uitstraling en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van PVC. 

Onderhoudsvrij 

Het voordeel van PVC is dat het een erg sterke vloer is en daarnaast waterbestendig. De bovenste laag van de vloer is een beschermende toplaag boven op de kunststof lagen. Hierdoor beschadigd de vloer niet snel en is het makkelijk in onderhoud.  

PVC-visgraat van Stile Floors

Ben je enthousiast geworden over de visgraat PVC-vloer? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren door de mooie designs. Er zijn veel verschillende vloeren van PVC visgraat van Stile Floors, dus ontdek jouw favoriet! Heb je een vraag over een vloer of wil je meer informatie? Neem dan een contact op en laat je adviseren. 

Related Posts

Kantoor make-over

Inhoud Likje verfVoldoende daglichtPlantenWerkplekken Nu veel mensen thuis aan het werk zijn, is dit het perfecte moment om…