Dark Light

3 bijzondere bakvormen

Voor iedere taart, cake of quiche heb je een andere bakvorm nodig. Als je van bakken houdt heb je er ongetwijfeld al een paar in de kast staan. Bakvormen, zoals een springvorm, tulband of cupcakevorm zijn onder de meeste mensen wel bekend, maar er zijn er vast nog een paar die je nog niet kent. Ben je benieuwd naar bijzonderste vormen bakvormen? Lees dan verder!

Madeleine

Madeleines zijn schelpvormige cakes uit Frankrijk gemaakt van bloem, eieren, suiker, boter en citroen. Deze cakejes vallen bij erg veel mensen in de smaak. Het is belangrijk dat je hierbij de juiste bakvorm gebruikt, omdat ze een speciale vorm hebben. Het bakken van deze cakejes komt nauwkeurig, omdat ze snel droog kunnen worden.

Hart

Wil je jouw geliefde op een romantische manier verassen met een lekker baksel? Dan kun je dit natuurlijk beste doen in de vorm van een hartje. Je kun kiezen uit verschillende hartjesvormen, zoals een muffinvorm, donutvorm, taartpan of tulband. Ben je niet zo goed in bakken en sta je niet zo vaak in de keuken? Dan kun je jouw partner ook verassen met een gebakken ei in de vorm van een hart.

Cijfer of letter

Iemand verassen voor zijn of haar verjaardag met een persoonlijk baksel is een erg leuk cadeau. Er zijn bakvormen in allerlei letters, waarmee je de naam van iemand kunt vormen. Ook kun je kiezen voor een getal, als iemand jarig is.

Kies jouw favoriet uit!

Ben je enthousiast geworden over een van deze bakvormen en wil je er graag een proberen? Neem dan een kijkje op de website van Bouwhuis en zoek een leuke vorm uit. Ze hebben een groot aanbod aan verschillende groottes en vormen. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren.  

Related Posts

Stel jouw bureaustoel in

Inhoud Stel jouw bureaustoel in ZithoogteZitdiepte Rugleuning Armleggers Meer informatie  Stel jouw bureaustoel in  Vele bureaustoelen zijn verstelbaar. De zithoogte, zitdiepte, hoogte…