Dark Light

Koude handen op de motor 

Wanneer de winter nadert word het koud op de motor. En zijn de handschoenen die je hebt niet altijd even warm. Koude handen zijn ook absoluut niet fijn op de motor, zeker niet als je lekker een stukje wil gaan toeren en er wat meer wind staat. Daar is een oplossing voor, namelijk: verwarmde motorhandschoenen.  

Verwarmde motorhandschoenen.

Dit is de oplossing om toch nog warme handen te hebben terwijl je op de motor zit in de wintertijd. Deze handschoenen kan je onder je gewone motorhandschoenen dragen, wat ook zorgt voor een extra isolatielaag. Er zijn verschillende varianten: Heated Under Gloves Basic, de Heated Under Gloves PRO- USB en de Dual Heating Under Gloves PRO- USB. De handschoenen met USB zijn dus daar mee op te laden, bij de basic zit een standaard stekker.

De verschillen tussen een Dual en een Single handschoen is dat de Single heating alleen de bovenkant tot aan de vingertoppen verwarmd en de Dual heating beide kanten verwarmd, dus twee keer zoveel verwarmingsoppervlak heeft, de handen worden aan beide zijden tot aan de vingertoppen verwarmd. De Dual Heating is ook het nieuwste model, deze techniek is totaal uniek en biedt op dit moment enkel en alleen Comfort-Producten aan. Ze hebben hier ook andere handschoenen en wanten in met deze techniek. 

Soepel en flexibel

Deze verwarmde motorhandschoenen zijn erg dun dat is makkelijk voor onder de andere handschoenen. Alle drie de verwarmde motorhandschoenen doen het acht uur op één lading. Dit is uiteraard op het laagste niveau, hoe hoger de instelling, hoe meer energie het kost. De verwarmde motorhandschoenen kunnen een temperatuur van 68 graden bereiken. Er zitten drie verschillende warmtestanden op, dan kan je altijd de gewenste temperatuur instellen. De verwarmde motorhandschoenen zijn ook heel flexibel, waardoor je soepel gas kan blijven geven.

Voordelen verwarmde motorhandschoenen

Zo heeft de verwarmde motorhandschoenen hele andere voordelen. Niet alleen zijn ze fijn voor op de motor maar ook bij een wandeling of een fietstocht, de verwarmde motorhandschoenen zijn dus multi-inzetbaar. Omdat het onder handschoenen zijn kan je ze ook gebruiken op skivakantie, onder je eigen wintersporthandschoenen of onder je werkhandschoenen als je bezig bent in de tuin. Bij lagere temperaturen raden we op de fiets ook een ‘over handschoen’ aan. De onder handschoenen zijn namelijk niet voorzien van isolatiemateriaal, hierdoor zijn ze enorm flexibel. Echter met koude temperaturen en rijwind, vloeit de warmte te snel weg. Om die reden kan het handig zijn om een over handschoen te gebruiken op de fiets, net zoals op de motor.

Conclusie

De verwarmde motorhandschoenen zijn multi-inzetbaar en kan je gebruiken voor tal van doeleinden. Daarnaast zijn het erg prettige verwarmde motorhandschoenen, omdat ze enorm dun en flexibel zijn. De verwarmde motorhandschoenen voelen ook zacht en aangenaam aan door de gebruikte stof. Doordat je de keuze hebt uit drie warmtestanden kan je altijd de juiste temperatuur instellen voor dat moment. Zo heb je nooit meer koude handen op de motor en kan je ook in de winter genieten van een mooie rit.

Related Posts