Dark Light

Escape rooms komen er steeds meer. De verschillende escape rooms in Nederland worden daarom steeds meer uitgebreid en er komen ook weer nieuwe varianten bij. Er zijn daarom zowel makkelijke als moeilijke varianten van het spel te vinden. Afhankelijk van het aantal kamers waaruit een escape room bestaat, kan het jou dus knap lastig gemaakt worden en zit de kans erin dat je voor een langere tijd zoet bent. Samen met jouw vrienden of familie kun je daarom bij de moeilijkste escape rooms terecht voor een onvergetelijk avontuur vol raadsels en opdrachten.

Bijna niet op te lossen

Een van de moeilijkste escape rooms die er is, Save Amsterdam Water Flood. Zelfs veel doorgewinterde escape room bezoekers krijgen deze niet binnen de aangegeven tijd uitgespeeld. Dit komt doordat er niet alleen gebruik wordt gemaakt van cijfersloten, maar ook unieke puzzels terug te vinden. Ook Escape Adventure Macchu Picchu is een lastige. Hier zijn veel raadsels namelijk bijna niet te vinden. Er zijn weinig hints verstopt, waardoor je al snel verdwaald kunt raken in het aantal opdrachten en een deel van de oplossingen niet kunt ontrafelen. Het is daarom bijna onmogelijk om te ontsnappen.

De originaliteit in kamers

Andere escape rooms die bekend staat om zijn moeilijkheidsgraad zijn de meisjeskamer in Bunschoten. Dit is namelijk niet alleen een puzzelkamer, maar heeft tegelijkertijd ook een horroreffect erbij zitten. Zo ook Dentist in Delft. Escape Room Alkmaar: Theft at the Morgue heeft bij velen ook indruk achtergelaten. Vooral de originaliteit maakt dit vaak lastig om uit te ontsnappen. Wanneer je heel goed bent in deze spellen zul je deze wel uit kunnen spelen. De moeilijkste escape rooms zijn daarom ook geheel afhankelijk van jouw puzzeltechnieken en intelligentie. Wel is zeker dat je een onvergetelijke dag tegemoet gaat in deze rooms.

Related Posts

IJsbaden

Inhoud IJsbaden Alertheid verhogen Koel sneller af na het sporten Pijnbestrijding en herstel Meer informatie? IJsbaden Een warm…