Dark Light

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. In de warme zomermaanden blijft de warmte van de zon hangen. Hierdoor stijgt de temperatuur binnen en maakt het niet uit of je nou binnen of buiten zit. De warmte trekt ook niet snel weg en slapen is bijna onmogelijk geworden. Ondanks dat het dan eindelijk weer mooi weer is, kun je er niet van genieten. De oplossing daarvoor is binnenzonwering. Binnenzonwering houdt de warmte buitenshuis waardoor jij kan afkoelen in je eigen veilige plekje. Nog een voordeel van binnenzonwering is dat zelf kan bepalen hoeveel zon je binnen laat. Dus je kan wel genieten van het licht, maar de warmte blijft buiten.

Breed assortiment

Op een site als ilumio.nl is er een erg breed assortiment aan binnenzonwering. Er is er dus zeker een die bij jou en je interieur past. De meest populaire optie zijn rolgordijnen. Dit is een heel makkelijk te gebruiken systeem en door het gordijn op te rollen kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je door laat. Omdat rolgordijnen zo populair zijn, zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden. Je kan bijna elke print en kleur die er bestaat kiezen voor je rolgordijn. Dan heb je ook nog duo rolgordijnen. Bij duo rolgordijnen zijn er twee gordijnen achter elkaar geplaatst. Bij duo rolgordijnen heb je ook banen erop. Van deze banen kun je zelf bepalen op welke hoogte jij ze wil. Hierdoor heb je compleet controle over je privacy en je zonwering.

Op maat gemaakt

Dan bestaan er ook nog vouwgordijnen als binnenzonwering. Vouwgordijnen kun je bestellen in lichtdoorlatende vorm. Hierdoor creëer je een romantische, warme sfeer in je huis zonder dat de woonkamer ondraaglijk warm wordt. Gelukkig bestaat ook een verduisterende variant die je kan gebruiken voor in de slaapkamer. Je kan dan lekker uitslapen zonder wakker te worden van de zon om zes uur ‘s ochtends. Als vierde optie hebben ze bij ilumio ook nog jaloezieen. Deze zijn in drie stijlen beschikbaar: hout, aluminium en PVC. Alledrie hebben ze hun voordelen en nadelen, maar dat kun je uitgebreid lezen op de site van ilumio.nl. Het mooie van deze binnenzonwering is dat ze allemaal op maat worden gemaakt waardoor het precies is zoals jij wil.

Gordijnen, gordijnen en nog eens gordijnen

Voor binnenzonwering zijn er nog twee laatste opties: plisségordijnen of gewone gordijnen. Gewone gordijnen worden ook veel gebruikt voor binnenzonwering maar ze werken niet allemaal even goed. Je moet zorgen dat de gordijnen uit je juiste stof bestaan. Bij ilumio kunnen je ze professioneel advies geven over welke gordijnen het beste bij jou passen. Dan als al deze opties jou niet bevalde zijn er altijd nog plissegordijnen. Plisségordijnen bestaan uit een honingraat vorm. Hierdoor houden ze goed de warmte buiten maar ook binnen in de winter. Nog een voordeel is dat ze ook geluiddempend zijn. Dus als je in de drukke binnenstad woont dan zijn plissegordijnen de oplossing.

Alles voor de klant

Het zijn veel opties voor binnenzonwering en het is te snappen als je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kun je altijd bij ilumio terecht voor advies. Alle binnenzonwering wordt gemaakt met de beste materialen. Door deze reden zit er daarom ook 5 jaar garantie op binnenzonwering. Door de vele opties en kleurmogelijkheden zit er voor elk interieur iets tussen. Heb jij dus jij in de zomer ook niet genieten van het mooie weer? Komt dit omdat je bang bent voor de hitte die het creëert in je huis? Dan is de oplossing om binnenzonwering te kopen. Er bestaan geen smoesjes meer om het niet te doen, er zijn teveel verschillende mogelijkheden. Hierdoor zit er sowieso eentje tussen voor jou. 

Related Posts

Stel jouw bureaustoel in

Inhoud Stel jouw bureaustoel in ZithoogteZitdiepte Rugleuning Armleggers Meer informatie  Stel jouw bureaustoel in  Vele bureaustoelen zijn verstelbaar. De zithoogte, zitdiepte, hoogte…