Dark Light

Als je regelmatig pekketen verzendt, weet je waarschijnlijk al dat je de producten goed moet verpakken. Als je een pakket niet goed inpakt met opvulmateriaal, is de kans groot dat het product kapotgaat tijdens de verzending. Als dat gebeurt is dat zonde van het product en vervelend voor de klant. Dat wil je dus voorkomen! Het is dus belangrijk om breekbare producten altijd in te pakken met opvulmateriaal. Maar wat is nou de beste vorm van opvulmateriaal? Dit is vaak afhankelijk van het product dat je gaat versturen. Om een goede keuze te kunnen maken, is het handig dat je weet welke soorten er zijn. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

Noppenfolie

Noppenfolie is een erg populaire vorm van opvulmateriaal. Het is erg licht in gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsten is in het magazijn. Een bijkomend voordeel is dat het ook goedkoper is om te verzenden. Een pakket van twee kilo is namelijk goedkoper om te versturen dan een pakket van zeven kilo. Noppenfolie is niet alleen licht in gewicht, het is ook nog eens erg flexibel. Het folie vormt zich namelijk om de producten in de doos. Daarnaast is noppenfolie duurzaam, omdat het hergebruikt kan worden. De klant kan het noppenfolie gebruiken om spullen mee in te pakken.

Natronkraft

Natronkraft is een papiersoort die vaak wordt gebruikt ter bescherming. Dit papier kun je in elkaar proppen en in de verzenddoos stoppen. Door de dikte van het papier, houdt het natronkraft de schokken goed tegen. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, dus het is verstandig om eerst te bedenken welke artikelen je wilt verzenden. Op die manier kan je een goede keuze maken.

Opvulchips

Opvulchips is een opvulmateriaal dat al jarenlang wordt gebruikt. Dit materiaal bestaat uit kleine schuimpjes. Deze schuimpjes houden de stoten tegen tijdens de verzending en beschermen zo het product. Het nadeel is dat deze chips veel ruimte innemen in het magazijn. Deze opvulchips zijn dus alleen een goede optie als er genoeg ruimte is om ze op te slaan.

Ontdek het aanbod online

Nu je weet welke verschillende opvulmaterialen er zijn, kun je zelf een keuze maken. Bedenk eerst welk product je wilt verzenden en kies daarna het opvulmateriaal wat daar het beste bij past. Wil je het online bestellen? Neem dan een kijkje op de website van rotimshop.nl en ontdek het aanbod aan opvulmateriaal van Rotimshop. Heb je een vraag? Neem dan contact op en laat je informeren.

Related Posts