Dark Light

De eerste zomerse dagen zijn alweer achter de rug. Kriebelt het bij jou ook al om weer lekker elke dag buiten te kunnen leven en van het heerlijke zomerse weer te kunnen genieten? Dit geldt waarschijnlijk net zo goed voor je kinderen. Gelukkig is het aanbod aan buitenspeelgoed enorm en zijn er dus genoeg mogelijkheden om je kind buiten vermaak te bieden. Door een speelgoedwinkel online te bezoeken, hoef je met dit mooie weer de deur niet eens uit, maar kunt het met een paar muisklikken bestellen, zodat jullie al snel van het nieuwe speelgoed kunnen genieten. Lees hier welk speelgoed je zeker in huis moet halen.

Vang- en werpspellen

Vang- en werpspellen bestaan er in veel verschillende uitvoeringen. Een vangbord en bal van klittenband, een scoop set of een ring-werp-spel. Ook een frisbee, het schiet- en vangspel of bowlen zijn erg populair. Kinderen gaan vaak helemaal op in deze spelletjes en voor je het weet is er alweer een paar uur voorbij. Dit zijn bovendien ideale activiteiten om samen met je kind te doen. Perfect voor jullie band. Ook kun je dit makkelijk meenemen naar het park of naar de camping, zodat jullie overal kunnen werpen en vangen. 

Rijwielen

Fietsen, driewielers, steppen, skelters of tractoren – allemaal rijwielen waar veel kinderen van dromen. Gezellig met hun vrienden door de stad toeren of een race houden wie het snelste is. Met de tractoren kunnen ze bovendien lekker doen alsof ze allerlei karweitjes hebben en spullen in de tuin verplaatsen. Misschien willen ze wel helpen om de nieuwe plantjes naar de juiste plek te brengen of nemen ze een kleine zak aarde in hun aanhanger mee. Je zult zien dat ze het erg leuk vinden om deze verantwoordelijkheid te krijgen. 

En knikkeren maar

Grote kans dat je het knikkeren nog uit je eigen jeugd kent. Op het schoolplein was het bijna iedere pauze wel raak: een knikkerwedstrijdje. Het was een sport om zo veel en vooral zo mooi mogelijke knikkers te verzamelen. Tegenwoordig is het knikkeren weer helemaal terug en ongekend populair. Wel is er een nieuw onderdeel bijgekomen: het bouwen van knikkerbanen. Welke knikker gaat het snelst naar beneden over de zelfgemaakte knikkerbaan? Ook het tegen elkaar knikkeren is nog altijd erg populair. Wie wint er? Jij of je kind?

Maak gebruik van de wind

Hebben jullie een grote, open tuin of wonen jullie in de buurt van een park of zelfs van het strand? Dan is een vlieger het perfecte speelgoed voor urenlang vermaak. De enige voorwaarde: genoeg wind, zodat de vlieger in de lucht blijft. Vliegers zijn er bovendien in veel verschillende uitvoeringen, zodat het zowel voor jonge als voor oudere kinderen en zelfs voor de ouders een leuke uitdaging is. Help elkaar om de vlieger van de grond te rapen en in de lucht te houden. Je zult zien dat er veel wordt gelachen en het voor een leuke middag met het gezin zorgt!

Related Posts