Dark Light

Ben je helemaal fan van auto´s en vind je het ook nog eens leuk om aan auto´s te sleutelen? Dan mag een echte autogarage bij jouw huis natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk het ook klinkt, zo moeilijk kan het zijn. Een garage kan namelijk voor verschillende doelen gebruikt worden. Als jouw vriendin de garage bijvoorbeeld gebruikt om de was te doen, dan zal er toch overlegd moeten worden of dat niet op een andere plek kan. Ga je toch jouw garage ombouwen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In deze blog gaan wij je een handje op weg helpen om van jouw garage een echte autogarage te maken.

Gereedschap

Voor de fanatiekeling onder ons is het een goed idee om een werkbank te creëren in de garage. Vooral wanneer je echt veel gereedschap hebt verzameld. Bedenk eerst waar je je het beste de werkbank neer kunt zetten, om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Boven de werkbank kun je een plaat of bord vastmaken met verschillende ophangsystemen. Hieraan kun je een gedeelte van je gereedschap gesorteerd ophangen. Op deze manier hoef je niet iedere keer lang te zoeken naar wat je nodig hebt.

Stellingen

Sla je in jouw garage ook reservebanden op voor het volgende seizoen? Dan kun je ook gebruik maken van een efficiënte opslagmethode, namelijk bandenstellingen. Zo heb je voor jezelf wat meer overzicht en kun je ook meer opslaan. Eigenlijk maakt het niet uit welke banden je opslaat in deze stellingen, of het nu winter- of zomerbanden zijn, het past allemaal. Voordat je een bandenstelling aanschaft is het wel goed om even te kijken naar de diverse afmetingen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes.

Extra inrichting

Houd je nog ruimte over in jouw garage? Dan kun je de garage ook voor een gedeelte inrichten als een extra leefruimte of hoe ze het tegenwoordig ook wel noemen: de mancave. Plaats hier bijvoorbeeld een leuke bank met stoelen en een tafeltje voor als er vrienden langskomen. Geef de muren even een likje verf, hang een paar bijpassende schilderijen op en zo creëer je direct meer sfeer in jouw garage. Mocht je daarna nog ruimte overhouden, dan kun je desnoods toch nog de wasmachine en droger in de garage plaatsen. Dan is je vriendin ook weer blij!

Related Posts

Stel jouw bureaustoel in

Inhoud Stel jouw bureaustoel in ZithoogteZitdiepte Rugleuning Armleggers Meer informatie  Stel jouw bureaustoel in  Vele bureaustoelen zijn verstelbaar. De zithoogte, zitdiepte, hoogte…