Dark Light

Je bent van plan om jouw werknemers te verblijden met een nieuwe auto die ze kunnen gebruiken voor zakelijke doeleinden. Je wil natuurlijk dat jouw werknemers representatief bij de klant verschijnen in een mooie auto. Wellicht zit je eraan te denken om een financial lease-contract af te sluiten voor jouw personeel. Hieronder zetten wij auto’s voor je op een rij die perfect bij jouw werknemers past.

1. Volkswagen Polo

Jouw werknemer rijdt rond in een auto onderweg naar klanten. De auto is dan onder andere het visitekaartje van het bedrijf. Gelukkig kom je met een Volkswagen Polo goed uit de voeten, want dit is natuurlijk een pareltje om te zien. Daarnaast is het een comfortabele auto voor de werknemer die lange afstanden moet afleggen én de auto heeft een zuinige motor. Wat wil je nog meer? De Volkswagen Polo lease je al vanaf 115 euro per maand.

2. Ford Focus 1.5

De Ford Focus 1.5 valt op. Het is niet alleen een stoere auto om te zien, ook de binnenkant van de auto ziet er goed uit. Het is namelijk een supersnelle auto met behoorlijk wat pk. Ook dit is een comfortabele auto voor langeafstandsritten en daarnaast kun je de auto volledig naar eigen wens inrichten. Wil je stoelverwarming, of een navigatiesysteem? Geen probleem! 

3. Volkswagen Golf

De broer van de Volkswagen Polo, namelijk de Golf, mag zeker niet ontbreken in deze lijst. We kunnen er namelijk niet omheen draaien dat de Volkswagen Golf perfect is voor jouw werknemers: het sportieve uiterlijk en het fraaie design doen het ‘m. Wil jij jouw werknemers zien rijden in deze mooie bolide? De Volkswagen Golf lease je al binnen een handomdraai. Tegenwoordig bestaat er ook de e-Golf, een elektrische uitvoering van de Golf. Wanneer je dus op zoek bent naar een duurzame oplossing voor jouw werknemers, is de e-Golf een uitstekende keuze. 

4. Audi A3

De Audi A3 is er voor iedereen die op zoek is naar een compacte auto. Dat maakt de Audi A3 een geschikt model voor het werksegment. Bovendien is deze niet te groot en niet te klein: ideaal voor als de werknemers veel in grote steden te vinden zijn. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de beenruimte. Als bestuurder kun je prima zitten, maar passagiers met lange benen kunnen beter geen plaatsnemen op de achterbank.

Houd hier rekening mee

Bij het kiezen van een auto is het belangrijk dat de auto past bij jouw bedrijf. Denk er dus over na wat je precies wil uitstralen als bedrijf zijnde en stem hier de auto op af. Een bedrijfsauto is als het ware een reclamemiddel. Je kunt er ook voor kiezen om opvallende stickers op de auto te plakken waardoor jouw bedrijf nóg bekender zal worden.  

Related Posts