Dark Light

Wanneer je een kat in huis haalt, dan komt daar best wel veel bij kijken. Waar zet je de drink- en voerbakjes bijvoorbeeld neer? Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw nieuw gekochte bank niet meteen in de eerste week al aan flarden wordt gekrabd? Zal een kleine, simpele krabpaal al voldoende zijn of kun je beter meteen iets meer investeren in een waar kattenpaleis? En ook zeker niet te vergeten: wat voor soort kattenmand ga je aanschaffen? Tegenwoordig heb je de keuze uit zoveel verschillende soorten kattenmanden dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn wij jouw redders in nood met deze blog waarin we drie kattenmanden zullen behandelen die perfect geschikt zijn voor een stijlvol interieur. Je hebt al zoveel moeite gedaan om een mooie bank uit te zoeken, dan mag dat mandje voor je kat ook wel leuk en stijlvol zijn, toch?!

Metalen draadmand

Metalen draadmandjes zijn helemaal hip momenteel. Je ziet ze vooral veel terugkomen in het ontzettend populaire industriële interieur. Misschien heb je zelf ook wel zo’n metalen draadmand met deksel in de woonkamer staan waar je jouw fleecedekentjes in opbergt. Hoe leuk is het dan wanneer je het mandje van jouw kat hierop af kunt stemmen?! Metalen kattenmandjes zijn in een ronde en rechthoekige variant te verkrijgen. Dankzij het zachte meegeleverde kussentje hoef je niet bang te zijn dat jouw kat oncomfortabel ligt.

Kattenmand op pootjes

Katten houden ervan om wat hoger te liggen. Zo kunnen ze gemakkelijker het overzicht bewaren en hebben ze het sneller door wanneer er gevaar dreigt. Een kattenmand op pootjes kan dan ook de ideale slaapplek zijn voor jouw kat. Daarnaast staat zo’n verhoogde kattenmand uiteraard ook ontzettend gaaf in jouw interieur. Een dergelijk mandje is mooi te combineren met enkele bloempotten op poten of standaard.

Katten tipi

Een ander soort kattenmand waar ons hart sneller van gaat kloppen is de zogenaamde katten tipi. Dit is een kattenmand in de vorm van een soort tipi of wigwam. Net zoals een echte indianentent is een katten tipi een kegelvormige hut of tent, maar dan dus voor je kat. In deze kattenmand kan jouw kat niet alleen heerlijk wegdoezelen, want het is ook nog eens de ideale verstopplek. Ben je op zoek naar een uniek kattenmeubel voor in jouw woonkamer? Een kattenmand die écht past binnen jouw stijlvolle interieur en er geen afbreuk aan doet zoals een standaard kattenmand vaak wel doet? Neem dan zeker eens een kijkje bij de katten tipi van Krabpaal.nl!

Related Posts