Dark Light

Tips om jouw relatie te laten lukken! 

Liefde is het mooiste wat er is, maar kan soms ook voelen als het gene wat juist een negatieve invloed heeft op jouw geluk. Op de goede dagen is het alles wat je nodig hebt, maar anderzijds maakt het je natuurlijk ook ontzettend kwetsbaar. Dit laatste kan een slechte invloed hebben op een relatie, maar is niet onoverkomelijk. Je moet er tijdens een relatie natuurlijk samen aan blijven werken dat de relatie goed loopt. Ze zeggen nota bene niet voor niets; liefde is een werkwoord. Ben je soms de draad even kwijt en op zoek naar wat tips om jullie relatie weer het goede pad op te krijgen of juist te houden? Lees snel even met ons mee! 

Wees eerlijk met elkaar

Soms erger je je groen en geel aan je partner, soms wens je diegene liever achter het behang maar meestal is het toch wel de persoon waar je ’s avonds weer graag tegenaan kruipt. Wanneer er irritaties ontstaan tussen personen in een relatie, is het van groot belang om hier eerlijk over te zijn. Misschien wil jouw partner het liever niet horen, maar als hij of zij iets doet wat jij niet leuk vindt of waar je je aan irriteert; dan kan het maar beter veranderen. Misschien veroorzaakt die eerlijkheid wat wrijving, maar uiteindelijk zal het meer opbrengen dan het te laten gaan waarnaar de bom misschien later helemaal ontploft! 

Water bij de wijn

Een relatie bestaat uit twee individuen die samen één team willen vormen. Maar om dat team te vormen, is het soms nodig om te compenseren. Beide zullen jullie wensen, dromen, meningen en gedachten hebben over bepaalde onderwerpen of kwesties; maak deze bespreekbaar en zorg dat er een evenredige balans is in de compensatie naar elkaar toe. 

Blijf elkaar aanraken! 

Hoewel de basis van een relatie ligt in het vertrouwen en houden van elkaar, zouden deze twee punten waarschijnlijk een stuk lastiger worden als je niet af en toe fysiek in elkaar opgaat. Vrijen en de liefde bedrijven is nou eenmaal een belangrijke pijler in een relatie; het draagt bij aan de waardering naar de ander. Het is goed om te blijven praten over de seks, erachter te komen wat de een fijn vindt en waar de ander zich juist niet prettig bij voelt. Vergeet niet; seks is er voor het plezier van twee personen, dus ook hierbij; soms wat water bij de wijn! Wanneer je toe bent aan iets meer spanning, kan je natuurlijk kijken naar oplossingen (of; verbeterpunten!) als seksspeeltjes of rollenspellen. (Tip: een pocket pussy, dildo of buttplug helpen jouw seksleven snel en fijn naar een hoger level te brengen!)

Geen stress! 

In iedere relaties zijn er ups en downs, zonder downs zou je de ups natuurlijk helemaal niet kunnen herkennen en ervaren! Wanneer het even iets minder gaat tussen jullie beiden, zorg er dan voor dat je niet meteen in de paniek schiet! Het kan zijn dat het tijdelijk is, dus wacht het gewoon even af. 

Bovenstaande tips zijn natuurlijk geen garantie voor een lang en gelukkig huwelijk en het laten werken van een relatie is vooral mogelijk als jullie beide twee handen uit de mouwen steken voor een goed verloop van de relatie! 

Related Posts

Kantoor make-over

Inhoud Likje verfVoldoende daglichtPlantenWerkplekken Nu veel mensen thuis aan het werk zijn, is dit het perfecte moment om…