Escape room De kluis Oud-Beijerland

Zin in een avondje uit? Breek dan eens in! Bij Escape Room De Kluis in Oud-Beijerland kan het. Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon. Faust geheten. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.
Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring. Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!
Durf jij de uitdaging aan? Stel snel een team samen en wordt partners in crime van Faust.

Tarieven:
Maandag t/m donderdag €120,- per kamer.
Vrijdag t/m zondag €140,- per kamer

De prijzen zijn incl 6% BTW

Meer weten? Direct boeken!

Escape room De Directiekamer Oud-Beijerland

Dat misdaad ook heel geraffineerd kan zijn, ontdek je in de Directiekamer. Jullie vinden steeds meer aanwijzingen waaruit blijkt dat de directeur zich met hele andere dingen bezig houd dan het besturen van de bank. Kan jullie team de directeur ontmaskeren en zijn geheime operatie stoppen? Wees er snel bij, want straks zijn alle bankrekeningen geplunderd en is de directeur met de noorderzon vertrokken.

De ontmaskering duurt maximaal 60 minuten en kan worden gespeeld met 4 tot 10 personen. Reserveren voor meer dan 20 personen Voor groepen vanaf 20 personen is er een combinatie mogelijk van Escape Room Bankoverval en Escape Room De Directiekamer. De verhaallijnen van de twee Escape Rooms worden zo op elkaar gepast dat het verhaal compleet is. Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner. Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Hellevoetsluis

Kun jij binnen een uur ontsnappen uit deze 007-kamer in Hellevoetsluis. Twee teams binden, tegelijk, de strijd met elkaar aan. Werk samen, deel je kennis en wees bovenal creatief. Welk team mag met recht zeggen: onze naam is Bond, James Bond?

Met 2-20 personen te spelen, 2 identieke kamers.
Maximaal 8 personen per kamer.

Tarieven:
Maandag tot en met zondag €99,50,- per kamer.

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Mobiel

Image

Zeg het maar: Op welke locatie willen jullie escapen? Onze trailer kan worden geplaatst door heel Nederland. Als echte commando’s worden jullie opgesloten om een geheime missie op te lossen. Durven jullie het aan?

Neem contact op, want your wish is our command. Heeft u een horecabedrijf, een evenement of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele escape room echt iets voor u. Onze Chauffeurs komen de Escape Room op uw locatie afleveren.

De maximale bezetting van een spel is 8 personen en zal, afhankelijk van uw doel 15, 30, 45 of maximaal 60 minuten duren. Wij kunnen verschillende raadsels, puzzels en codes aanbieden zodat we samen met u uw doel kunnen bereiken.

Wist u dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op het eigen bedrijventerrein niet als bedrijfsuitje worden gezien? En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €1.750,- excl. 6% BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €6,- excl. 21% BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Image
Image

Escape room Mobiel Cyber Security

Image

Is cyber security een vraagstuk binnen uw onderneming? Dan hebben wij voor u de oplossing. In samenwerking met Cybercrime Experts hebben wij een cyber security escape room gebouwd die rechtstreeks op uw locatie geplaatst kan worden. In een tijdsbestek van 1 uur kunnen wij uw medewerkers bewust maken van de gevaren van cybercrime. De cyber security mobiele escape room is niet alleen leuk, maar laat deelnemers ook bewust worden van dit soort aanvallen. Het kan letterlijk iedereen overkomen. In de escape room zijn verschillende onderdelen van cybersecurity terug te vinden. Goede communicatie tussen deelnemers is essentieel bij het spelen van dit spel. Na het spelen van het spel zal er ook een nabespreking volgen met een deskundige op het gebied van cybercrime. (Mag ook uw eigen Cyber Security Expert zijn.) Spelen er binnen uw onderneming specifieke cybercrime vraagstukken? Dan kunnen wij deze opnemen in de escape room. Gedurende 30 minuten zullen de deelnemers het spel spelen, daarna zal een expert op het gebied van Cyber Crime nabespreken. Het doel is dan ook om medewerkers bewust te maken van cybercrime en direct op actie over te gaan. U kunt de cyber security escape room huren voor 1 dag of een langere periode. U kunt de Mobiele Escape Room inzetten voor uw Cyber Security team, of om overig personeel bewust te maken van de gevaren van Cyber Security. Escape Room Designer plaatst de Mobiele trailer bij u op locatie en kunnen met 8 personen per ronde spelen. De game duurt 30 minuten + 30 minuten nabespreken met een expert. (Mag ook uw eigen Cyber Security Expert zijn)

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €2.500,- excl. 6% BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €6,- excl. 21% BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

USP’s:
– Op locatie naar wens
– 80 personen per dag
– Serieus en fun in één
– Te implementeren tussen het
   werk door
– Teambuilding

Image

NIEUW! Virtual Reality Mobiel (IS GEEN ESCAPE ROOM)

Image

Escape Room Designer heeft een mobiele virtual reality experience. VR is tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven.

De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

De mobiele VR experience is op uw eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele VR experience echt iets voor u.

De maximale bezetting van de VR mobiel is 14 personen en zal, afhankelijk van uw VR film, 1 minuut tot 20 minuten duren. Wij bieden zelf de VR brillen aan en leveren hier ook licht en geluid bij.

Wist u dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op het eigen bedrijventerrein niet als bedrijfsuitje worden gezien? En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €2.500,- excl. 6% BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €6,- excl. 21% BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Image
Image

Escape room voor kids

Image

Escapen is ook de ideale uitdaging voor kinderen. Een ontsnapping uit de Escape room Adventuredome Hellevoetsluis is een unieke belevenis. De jonge gasten kruipen in de huid van James Bond en gaan de zenuwslopende uitdaging aan.
Voorwaarden:
– Vanaf 10 jaar
– Maximaal 8 kinderen per kamer. We hebben 2 identieke kamers in Hellevoetsluis zie: Escape room Adventuredome Zet het vinkje kinderfeestje aan bij de boeking, dan passen wij de moeilijkheidsgraad van de kamer aan.

Escape room voor grote groepen

Wij verzorgen tenten of containers of wij bouwen uw kantine, operatiekamer, afdeling, kantoor, schoonmaakhok, je kunt het zo gek niet bedenken, om tot een ware beleving. Verschillende spellen, licht en geluidseffecten zorgen ervoor dat jullie de ultieme escape beleving krijgen. Jullie verzorgen een ruimte die leeg is/staat. Wij bouwen de ruimte om tot escape room. Dit kan voor een middag, een dag of meerdere dagen.
De bom moet onschadelijk gemaakt worden, gaat jullie het lukken?

Het aantal personen, de tijd en de spellen zijn naar wens in te vullen.
Het standaard pakket betekent:
– Wij nemen zelf spellen, licht en geluid mee en bouwen de escape room op en begeleiden het spel.
– Jullie bepalen het aantal personen en de tijd waarin gespeeld wordt.
– Gemiddeld spelen wij 30 min. tot 1 uur per ronde, met 20 tot 50 personen.

Uiteraard is dit zelf in te delen, maar dit is waar voornamelijk voor gekozen wordt.

Enthousiast geworden?

Kosten

Kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen en ideeën.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!  • Uw eigen escape room

    Frank Kastelein, kunstenaar en eigenaar van Fort de Hel BV en Escape Room Designer BV, geldt in Nederland als de bedenker en bouwer van Escape Rooms. Hebt u een lege ruimte ter beschikking (een loods, een boot, een bunker, een bus?), dan gaat Frank voor u aan de slag. Van ontwerp tot oplevering. Dankzij onze ervaring in Willemstad, ook op bijzondere locaties zoals in een historische bunker, weten wij precies wat nodig is om een kamer te bouwen waaruit ontsnappen bijna niet mogelijk is. Zo spannend als u het wilt, met elementen die -op verzoek- ook voor kinderen uitermate geschikt zijn. Neem contact met ons op voor een locatiebezoek en een offerte op maat. Indien gewenst ook af te sluiten met een onderhoudscontract. info@escaperoomdesigner.nl 06-57034076 www.escaperoomdesigner.nl