Escape room 007 Willemstad

Kruip in de huid van James Bond en probeer te ontsnappen uit een 19-eeuwse bunker in het hart van Willemstad. Het ideale uitje voor bedrijven, vriendengroepen of families. Kunnen jullie samenwerken? En lukt het jullie de bom onschadelijk te maken? Na afloop staat jullie drankje klaar, maar let op: shaken, not stirred! Een geslaagde ontsnapping mag gevierd worden! Het gastvrije hotel-restaurant aan de haven van Willemstad (Wapen van Willemstad) herbergt ook een feestzaal, loungecafé en volledig ingerichte vergaderruimte en biedt zijn bezoekers het mooiste uitzicht van Nederland.
Onze 007 Escape Room is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar). Graag bij de boeking aanvinken dat het om een kinderfeestje gaat, zodat wij de moeilijkheidsgraad in de Room kunnen aanpassen.

Met 2-8 personen te spelen.

Tarieven:
Maandag tot en met zondag €99,50,- per kamer

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Hellevoetsluis

Kun jij binnen een uur ontsnappen uit deze 007-kamer in Hellevoetsluis. Twee teams binden, tegelijk, de strijd met elkaar aan. Werk samen, deel je kennis en wees bovenal creatief. Welk team mag met recht zeggen: onze naam is Bond, James Bond?

Met 2-20 personen te spelen, 2 identieke kamers.
Maximaal 8 personen per kamer.

Tarieven:
Maandag tot en met zondag €99,50,- per kamer.

Meer weten? Direct boeken!

Escape room De kluis Oud-Beijerland

Zin in een avondje uit? Breek dan eens in! Bij Escape Room De Kluis in Oud-Beijerland kan het. Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon. Faust geheten. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.
Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring. Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!
Durf jij de uitdaging aan? Stel snel een team samen en wordt partners in crime van Faust.

Tarieven:
Maandag t/m donderdag €120,- per kamer.
Vrijdag t/m zondag €140,- per kamer

De prijzen zijn incl 6% BTW

Meer weten? Direct boeken!

Escape room De Directiekamer Oud-Beijerland

Dat misdaad ook heel geraffineerd kan zijn, ontdek je in de Directiekamer. Jullie vinden steeds meer aanwijzingen waaruit blijkt dat de directeur zich met hele andere dingen bezig houd dan het besturen van de bank. Kan jullie team de directeur ontmaskeren en zijn geheime operatie stoppen? Wees er snel bij, want straks zijn alle bankrekeningen geplunderd en is de directeur met de noorderzon vertrokken.

De ontmaskering duurt maximaal 60 minuten en kan worden gespeeld met 4 tot 10 personen. Reserveren voor meer dan 20 personen Voor groepen vanaf 20 personen is er een combinatie mogelijk van Escape Room Bankoverval en Escape Room De Directiekamer. De verhaallijnen van de twee Escape Rooms worden zo op elkaar gepast dat het verhaal compleet is. Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner. Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Mobiel

Image

Zeg het maar: Op welke locatie willen jullie escapen? Onze trailer kan worden geplaatst door heel Nederland. Als echte commando’s worden jullie opgesloten om een geheime missie op te lossen. Durven jullie het aan?

Neem contact op, want your wish is our command. Heeft u een horecabedrijf, een evenement of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele escape room echt iets voor u. Onze Chauffeurs komen de Escape Room op uw locatie afleveren.

De maximale bezetting van een spel is 8 personen en zal, afhankelijk van uw doel 15, 30, 45 of maximaal 60 minuten duren. Wij kunnen verschillende raadsels, puzzels en codes aanbieden zodat we samen met u uw doel kunnen bereiken.

Wist u dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op het eigen bedrijventerrein niet als bedrijfsuitje worden gezien? En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €1.500,- excl. 6% BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €6,- excl. 21% BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Image
Image

NIEUW! Virtual Reality Mobiel

Image

Escape Room Designer heeft een mobiele virtual reality experience. VR is tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven.

De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

De mobiele VR experience is op uw eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele VR experience echt iets voor u.

De maximale bezetting van de VR mobiel is 14 personen en zal, afhankelijk van uw VR film, 1 minuut tot 20 minuten duren. Wij bieden zelf de VR brillen aan en leveren hier ook licht en geluid bij.

Wist u dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op het eigen bedrijventerrein niet als bedrijfsuitje worden gezien? En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €2.500,- excl. 6% BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €6,- excl. 21% BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Image
Image

Escape room voor kids

Image

Escapen is ook de ideale uitdaging voor kinderen. Een ontsnapping uit de Escape room Adventuredome Hellevoetsluis of 007 Willemstad is een unieke belevenis. De jonge gasten kruipen in de huid van James Bond en gaan de zenuwslopende uitdaging aan.
Voorwaarden:
– Vanaf 10 jaar
– Maximaal 8 kinderen per kamer. We hebben 2 identieke kamers in Hellevoetsluis zie: Escape room Adventuredome of 1 kamer in Willemstad Escape room 007

Zet het vinkje kinderfeestje aan bij de boeking, dan passen wij de moeilijkheidsgraad van de kamer aan.

Escape room voor grote groepen

Wij verzorgen tenten of containers of wij bouwen uw kantine, operatiekamer, afdeling, kantoor, schoonmaakhok, je kunt het zo gek niet bedenken, om tot een ware beleving. Verschillende spellen, licht en geluidseffecten zorgen ervoor dat jullie de ultieme escape beleving krijgen. Jullie verzorgen een ruimte die leeg is/staat. Wij bouwen de ruimte om tot escape room. Dit kan voor een middag, een dag of meerdere dagen.
De bom moet onschadelijk gemaakt worden, gaat jullie het lukken?

Het aantal personen, de tijd en de spellen zijn naar wens in te vullen.
Het standaard pakket betekent:
– Wij nemen zelf spellen, licht en geluid mee en bouwen de escape room op en begeleiden het spel.
– Jullie bepalen het aantal personen en de tijd waarin gespeeld wordt.
– Gemiddeld spelen wij 30 min. tot 1 uur per ronde, met 20 tot 50 personen.

Uiteraard is dit zelf in te delen, maar dit is waar voornamelijk voor gekozen wordt.

Enthousiast geworden?

Kosten

Kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen en ideeën.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!Comming soon! Outdoor Escape Room Willemstad

Image

NIEUW bij Escape Room Designer B.V.! Outdoor Operation Mindfall, een nieuw GPS Adventure Game voor de hele familie, vrienden en collega’s. Operation Mindfall combineert elementen van geocaching , Live Escape Games en Augmented Reality tot één team-spel! Escape Room Designer heeft nu een unieke outdoor escape game met uitdagende puzzels, verspreid in het centrum van Willemstad Noord-Brabant, die je alleen in teamverband kunt oplossen. Perfect voor bedrijfs- en groepsevenementen, familie-uitjes en nog veel meer. Gewapend met een iPad en een Action Pack vol gadgets starten jullie de missie. Ontdek toeristische plekjes in Willemstad maar vergeet niet dat je maar 2 uur hebt om de wereld te redden!!


Image
Image
 • Uw eigen escape room

  Frank Kastelein, kunstenaar en eigenaar van Fort de HEL Events, geldt in Nederland als de bedenker en bouwer van Escape Rooms. Hebt u een lege ruimte ter beschikking (een loods, een boot, een bunker, een bus?), dan gaat Frank voor u aan de slag. Van ontwerp tot oplevering. Dankzij onze ervaring in Willemstad, ook op bijzondere locaties zoals in een historische bunker, weten wij precies wat nodig is om een kamer te bouwen waaruit ontsnappen bijna niet mogelijk is. Zo spannend als u het wilt, met elementen die -op verzoek- ook voor kinderen uitermate geschikt zijn. Neem contact met ons op voor een locatiebezoek en een offerte op maat. Indien gewenst ook af te sluiten met een onderhoudscontract. [email protected] 06-23386317 www.escaperoomdesigner.nl

 • Escape room box op eigen locatie

  Wist u dat wij ook grote groepen aan kunnen? Een escape room voor grote groepen? Dat kan! Tot 200 personen per ronde kunnen wij een escape spel neer zetten en opbouwen. De escape room kan in tenten, vergaderzalen, schuren, zwembaden, leegstaande panden en ga zo maar door gerealiseerd worden. Escape room op maat? Ook dat kan, we komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. [email protected] 06-57034076.

 • Escape room XL

  Denkt u graag groot? Dan denken wij met u mee. Escape Xl is geschikt voor grote groepen en is gevestigd in Rotterdam. Daag je collega’s uit, en duik onder in de wereld waarin het draait om 1 gemeenschappelijk doel: ontsnappen. vanaf 30 personen €38,- p.p. zie: https://www.escapingrotterdam.nl/arrangement/machinekamer-xl/.nl

 • City Escape Willemstad

  Ontdek het historische centrum van vestingstad Willemstad (onder de rook van Rotterdam, aan het Haringvliet). Een City Escape, met spannende opdrachten, raadsels en puzzels. Vinden jullie de juiste codes en weten jullie te ontsnappen? In samenwerking met de Willemstadse horeca. Durven jullie het aan? v.a. 30 personen te spelen €38,- p.p.

 • Atoombunker Rotterdam

  PERMANENT GESLOTEN! In het levendige en bruisende Rotterdam ligt een diep geheim verscholen. Terwijl toeristen de stad verkennen en dagjesmensen de koopgoot op en neer lopen, is een groep die zich Sector X noemt in het diepste geheim bezig om de grootste nucleaire ramp uit de geschiedenis te voorkomen. Sector X bestaat uit de crème de la crème van Nederlandse wetenschappers, denkers en burgers. Wat zij doen mag nooit het daglicht zien. Waar zij zich bevinden is het grootste geheim van de stad. Maar als je eenmaal deel uitmaakt van Sector X, kom je de diepste geheimen van Rotterdam te weten en rust een haast onmenselijke taak op jouw schouders: zorg jij dat Rotterdam kan overleven? Te spelen met 2-59 personen. Aan te vullen met: Eten en drinken, Mysterieuze post, Passende kleding. Bel of mail 06-57034076 [email protected] TIJDELIJK GESLOTEN www.escaperoomatoombunker.nl