Escape room 007 Willemstad

Kruip in de huid van James Bond en probeer te ontsnappen uit een 19-eeuwse bunker in het hart van Willemstad. Het ideale uitje voor bedrijven, vriendengroepen of families. Kunnen jullie samenwerken? En lukt het jullie de bom onschadelijk te maken? Na afloop staat jullie drankje klaar, maar let op: shaken, not stirred! Een geslaagde ontsnapping mag gevierd worden! Het gastvrije hotel-restaurant aan de haven van Willemstad (Wapen van Willemstad) herbergt ook een feestzaal, loungecafé en volledig ingerichte vergaderruimte en biedt zijn bezoekers het mooiste uitzicht van Nederland.
Onze 007 Escape Room is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes (vanaf 10 jaar). Graag bij de boeking vermelden dat het om een kinderfeestje gaat, zodat wij de moeilijkheidsgraad in de Room kunnen aanpassen.

Met 2-8 personen te spelen.

Tarieven:
Maandag tot en met donderdag €100,-
Vrijdag tot en met zondag €120,-

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Hellevoetsluis

Kun jij binnen een uur ontsnappen uit deze 007-kamer in Hellevoetsluis. Twee teams binden, tegelijk, de strijd met elkaar aan. Werk samen, deel je kennis en wees bovenal creatief. Welk team mag met recht zeggen: onze naam is Bond, James Bond?

Met 2-16 personen te spelen, 2 identieke kamers.
Maximaal 8 personen per kamer.

Tarieven:
Maandag tot en met donderdag €100,-
Vrijdag tot en met zondag €120,-

Meer weten? Direct boeken!

Escape room Mobiel

Image

Zeg het maar: Op welke locatie willen jullie escapen? Onze trailer kan worden geplaatst door heel Nederland. Als echte commando’s worden jullie opgesloten om een geheime missie op te lossen. Durven jullie het aan?

Neem contact op, want your wish is our command. Heeft u een horecabedrijf, een evenement of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele escape room echt iets voor u. Onze Chauffeurs komen de Escape Room op uw locatie afleveren.

De maximale bezetting van een spel is 8 personen en zal, afhankelijk van uw doel 15, 30, 45 of maximaal 60 minuten duren. Wij kunnen verschillende raadsels, puzzels en codes aanbieden zodat we samen met u uw doel kunnen bereiken.

Wist u dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op het eigen bedrijventerrein niet als bedrijfsuitje worden gezien? En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Escape room mobiel

Meer informatie

Kosten:

Huur per dag: €900,- excl. BTW

Transport: Stampersgat naar locatie naar wens = aantal kilometer x €5,- excl. BTW

Begeleiding is inbegrepen

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Image
Image

Escape room voor kids

Image

Escapen is ook de ideale uitdaging voor kinderen. Een ontsnapping uit de Escape room Adventuredome Hellevoetsluis of 007 Willemstad is een unieke belevenis. De jonge gasten kruipen in de huid van James Bond en gaan de zenuwslopende uitdaging aan.
Voorwaarden:
– Vanaf 10 jaar
– Maximaal 8 kinderen per kamer (we hebben 2 identieke kamers) in Hellevoetsluis zie: Escape room Adventuredome of 1 kamer in Willemstad Escape room 007

Zet bij de omschrijving erbij dat het om kinderen gaat, dan passen wij de kamer aan.

Escape room voor grote groepen

Wij verzorgen tenten of containers of wij bouwen uw kantine, operatiekamer, afdeling, kantoor, schoonmaakhok, je kunt het zo gek niet bedenken, om tot een ware beleving. Verschillende spellen, licht en geluidseffecten zorgen ervoor dat jullie de ultieme escape beleving krijgen. Jullie verzorgen een ruimte die leeg is/staat. Wij bouwen de ruimte om tot escape room. Dit kan voor een middag, een dag of meerdere dagen.
De bom moet onschadelijk gemaakt worden, gaat jullie het lukken?

Het aantal personen, de tijd en de spellen zijn naar wens in te vullen.
Het standaard pakket betekent:
– Wij nemen zelf spellen, licht en geluid mee en bouwen de escape room op en begeleiden het spel.
– Jullie bepalen het aantal personen en de tijd waarin gespeeld wordt.
– Gemiddeld spelen wij een uur tot 1,5 uur per ronde, met 20 tot 50 personen.

Uiteraard is dit zelf in te delen, maar dit is waar voornamelijk voor gekozen wordt.

Enthousiast geworden?

Kosten

Kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen en ideeën.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! • Uw eigen escape room

  Frank Kastelein, kunstenaar en eigenaar van Fort de HEL Events, geldt in Nederland als de bedenker en bouwer van Escape Rooms. Hebt u een lege ruimte ter beschikking (een loods, een boot, een bunker, een bus?), dan gaat Frank voor u aan de slag. Van ontwerp tot oplevering. Dankzij onze ervaring in Willemstad, ook op bijzondere locaties zoals in een historische bunker, weten wij precies wat nodig is om een kamer te bouwen waaruit ontsnappen bijna niet mogelijk is. Zo spannend als u het wilt, met elementen die -op verzoek- ook voor kinderen uitermate geschikt zijn. Neem contact met ons op voor een locatiebezoek en een offerte op maat. Indien gewenst ook af te sluiten met een onderhoudscontract. Hel@planet.nl 06-23386317 www.escaperoomdesigner.nl

 • Escape room box op eigen locatie

  Wist u dat wij ook grote groepen aan kunnen? Een escape room voor grote groepen? Dat kan! Tot 200 personen per ronde kunnen wij een escape spel neer zetten en opbouwen. De escape room kan in tenten, vergaderzalen, schuren, zwembaden, leegstaande panden en ga zo maar door gerealiseerd worden. Escape room op maat? Ook dat kan, we komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Hel@planet.nl 06-57034076.

 • Escape room XL

  Denkt u graag groot? Dan denken wij met u mee. Escape Xl is geschikt voor grote groepen en is gevestigd in Rotterdam. Daag je collega’s uit, en duik onder in de wereld waarin het draait om 1 gemeenschappelijk doel: ontsnappen. vanaf 30 personen €38,- p.p. zie: https://www.escapingrotterdam.nl/arrangement/machinekamer-xl/.nl

 • City Escape Willemstad

  Ontdek het historische centrum van vestingstad Willemstad (onder de rook van Rotterdam, aan het Haringvliet). Een City Escape, met spannende opdrachten, raadsels en puzzels. Vinden jullie de juiste codes en weten jullie te ontsnappen? In samenwerking met de Willemstadse horeca. Durven jullie het aan? v.a. 30 personen te spelen €38,- p.p.

 • Atoombunker Rotterdam

  In het levendige en bruisende Rotterdam ligt een diep geheim verscholen. Terwijl toeristen de stad verkennen en dagjesmensen de koopgoot op en neer lopen, is een groep die zich Sector X noemt in het diepste geheim bezig om de grootste nucleaire ramp uit de geschiedenis te voorkomen. Sector X bestaat uit de crème de la crème van Nederlandse wetenschappers, denkers en burgers. Wat zij doen mag nooit het daglicht zien. Waar zij zich bevinden is het grootste geheim van de stad. Maar als je eenmaal deel uitmaakt van Sector X, kom je de diepste geheimen van Rotterdam te weten en rust een haast onmenselijke taak op jouw schouders: zorg jij dat Rotterdam kan overleven? Te spelen met 2-59 personen. Aan te vullen met: Eten en drinken, Mysterieuze post, Passende kleding. Bel of mail 06-57034076 hel@planet.nl TIJDELIJK GESLOTEN www.escaperoomatoombunker.nl