Mélanie van Barneveld

Mélanie is het aanspreekpunt binnen Escape Room Designer. Ze is een echte planner en organisator. Vertel je wensen en zij goochelt ze in een mooie offerte. Van de administratie tot de activiteiten zelf, niets is haar te gek.

Francine Vos

Francine is de rechterhand van Mélanie geworden. Als Melanie het te druk krijgt, neemt Francine wat taken van haar over. Daarnaast helpt Francine met het begeleiden van de escape room 007 te Willemstad en de Mobiele Escape Room. ze vindt het allemaal Té Gek!

Jamaine van der Vegt

Creatief, sociaal, en communicatief. Jamaine is een echte entertainer, van acteren tot het presenteren van de activiteiten, ze vindt het helemaal geweldig.

Jamaine is vooral te vinden in onze 007 Escape Room te Willemstad, onze mobiele Escape Rooms en bij onze bijzondere projecten op locatie.

Amber van den Hoek

Amber is ons zonnetje in huis, ze werkt met veel plezier in onze 007 Bunker in Willemstad of in één van onze mobiele Escape Rooms.

Tanja Mol

Tanja is sociaal en houdt van een geintje. In Hellevoetsluis zorgt zij dat alles op rolletjes loopt. Plannen, spellen, schoonmaken. Niets is haar te gek.

Mirthe Zuur

De altijd vrolijke Mirthe tovert elke dag een glimlach op je gezicht. In Hellevoetsluis voorziet zij vele groepen van een fantastische Escape!

Ingrid van Putten

Ingrid is ambitieus en kan ook goed tegen een lolletje. In Hellevoetsluis verzorgd zij dan ook heel wat Escapes met een goede glimlach.