Een Escape Room op uw eigen locatie?

Escape room Designer is een ontwerp en bouwteam voor de meest populaire rage van het moment, de Escape Room. In veel steden in Nederland ontwerpen, bouwen, installeren, testen en exploiteren zij escape rooms. Ze kunnen low budget werken omdat, de meeste bouwmaterialen gerecycled worden.
 Op deze website willen wij u een idee geven hoe u zou kunnen samenwerken met Fort de Hel om een escape room op uw locatie te realiseren.

Een escape room van A tot Z

Bij Escape room Designer wordt uw escape room geheel op maat en naar uw wensen samengesteld en gerealiseerd. Zij zorgen ervoor dat uw escape room origineel, creatief, uitdagend en hufter proof wordt.

De escape room is op dit moment een echte trend en zal er voor zorgen dat uw inkomsten stijgen en er meer bezoekers naar uw locatie komen.

Een escape room Exploiteren?

Zelf beheren?
De escape room zal er voor gaan zorgen dat er meer bezoekers naar uw locatie komen. Daarnaast blijven bezoekers altijd wat eten en drinken.U kunt er voor kiezen een eigen escape room te laten bouwen door ons, of een ruimte ter beschikking stellen waar wij zelf een escape room mogen exploiteren. Dit laatste betekent geen zorgen, geen voorfinanciering, maar wel meer bezoekers.

Wij hebben naast onze eigen drie escape rooms al heel wat kamers ontwikkelt voor onze samenwerkingspartners. Wij merken dat het onderhouden van een escape room ontzettend belangrijk is. We hebben gezien dat er toch hier een daar iets stuk gaat en wij willen iedereen hier graag bij helpen. Je kunt met ons een onderhoudscontract afsluiten om uw escape room up to date te houden. Daarnaast kunnen wij nieuwe kamers bouwen of bestaande kamers een nieuw leven in blazen.

Mocht je onze hulp nodig hebben horen wij het graag.

Meer informatie?
Escape room Designer

Hel@planet.nl
06-23386317