Wie heeft er niet naar gekeken ? Het legendarische tv-programma Fort Boyard. Kom van de bank en speel nu zelf de hoofdrol in dit fantastische spel. Razend spannend en de ultieme vorm van teambuilding! Jullie gaan op avontuur in een race tegen de klok en proberen zoveel mogelijk sleutels te verzamelen voor je team.
Te land, ter gracht en binnen de Vesting van Willemstad, hier onderscheiden de helden zich van de watjes.

Test je skills met handboogschieten. Kun jij binnen een uur ontsnappen uit onze Escape Room? En hoe goed ken jij ons eigen land (Ik hou van Holland)? Aan het eind van de dag heb je antwoord op al deze vragen.
En misschien gaan jullie naar huis met de felbeergde Fort Boyard Trofee.

Prijs v.a. €42,50 p.p.
Duur: 4 tot 6 uur
Locatie: Willemstad Noord-Brabant
Te boeken vanaf 20 personen
Een dodelijke samenloop van omstandigheden! Kruip in de huid van de crime scene investigation.
Onze CSI Hoofd inspecteur Detective eerste graad ontvangt jullie in stijl. Maar er is iets verschrikkelijks gebeurt.
In de vesting van het pittoresque Willemstad is een moord gepleegd. De CSI hoofd inspecteur heeft jullie hulp nodig om het angstaanjagende mysterie op te lossen. Voer verschillende opdrachten uit in de vesting van Willemstad en jullie komen steeds dichterbij de oplossing. Raak jij de honderd punten met handboogschieten? Kun jij binnen een uur ontsnappen uit de gevreesde Escape Room? Welk team wint en lost het mysterie op. Als je niet beschikt over stalen zenuwen, een creatief brein en een flinke dosis humor…..bezint dan eer ge begint.
Prijs v.a. €42,50 p.p.
Duur: 4 tot 6 uur
Locatie: Willemstad Noord-Brabant
Te boeken vanaf 30 personen
Observeren, creatief en sportief zijn, verbondjes sluiten en MOLLEN, vaardigheden die je moet beheersen om het spel te spelen. Bij wie is de mol leer je de ware aard van je collega’s pas echt kennen… Wie kun je nog
vertrouwen? En wie vooral ook niet. Al ruim voor jullie teamdag worden jullie verrast met mysterieuze post vanuit Willemstad. Dat is het startsein voor het spel. En dat het spel is begonnen merk je pas als je collega’s zich verdacht beginnen te gedragen. Door verschillende opdrachten uit te voeren proberen jullie zoveel mogelijk geld te verdienen voor je team en te ontdekken wie de Mol is. In de Escape Room, met handboogschieten en bij een persoonlijkheidstest waarbij zelfs de meest lachwekkende blunders van je collega’s boven tafel komen.
Prijs v.a. €42,50 p.p.
Duur: 4 tot 6 uur
Locatie: Willemstad Noord-Brabant
Te boeken vanaf 30 personen
Schitter in ons Ik Hou van Holland-spel! Wij trakteren u op een flink portie gezelligheid, teambuilding, spelletjes en muziek! De succesformule voor een gezellige avond, met uw collega’s, vrienden of familie!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Onze presentatoren brengen de sfeer er lekker in en leiden jullie door de spelletjes en de dag. Boerenkool, snert, klompen, hutspot, tulpen, haring en wittebrood…in dit spel duiken we onder in de Nederlandse cultuur. Wie weet het meeste van ons kikkerlandje en haar inwoners? Weet u hoeveel procent van de Nederlanders weleens in slaapt valt tijdens de sex? Of hoeveel mannen hun eigen overhemd wassen en strijken?

Prijs v.a. €25,- p.p.
Duur: 2uur
Locatie: Willemstad Noord-Brabant of locatie naar keus.
Vanaf 20 personen te boeken.
U wordt ontvangen door één van onze kunstenaars bij een horecagelegenheid in Willemstad of op locatie naar wens.
Onder leiding van de kunstenaar gaat u samen met uw collega’s, vrienden of familie een schilderij maken op glas. Als het schilderij droog is, wordt het ingelijst. Er schuilt in iedereen een kunstenaar, dat willen wij graag bewijzen.

Deze activiteit kan ook goed in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Prijs v.a. €250,- per schilderij . Je werkt met een groep van 10 personen aan één schilderij.
Duur: 2 uur.
Locatie: Willemstad Noord-Brabant of naar wens.
Vanaf 20 personen te boeken
Laat je opsluiten en vind je weg naar buiten. De rage van dit moment: de Escape Room. Alleen door samen te werken kun je ontsnappen uit deze HEL. Vind de verborgen aanwijzingen, voer met elkaar de verschillende opdrachten uit en los de raadsels op. Fort de HEL events biedt verschillende kamers, op verschillende locaties. Ook hebben wij de beschikking over een mobiele Escape Room.

Ideaal ook voor teambuilding
Escapen is niet alleen leuk, het kan ook helpen bij het verbinden van je personeel. Een Escape Room is een gecontroleerde stresssituatie met een grote fun-factor waarin groepen deelnemen aan een spel. De opdrachten zorgen voor bepaalde invloeden waardoor de groep goed moet samenwerken en communiceren. Op verzoek kunnen we beeldopnames maken die door een trainer gebruikt kunnen worden zodat een helder beeld ontstaat van de spelers als individu en hun groepsdynamica. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik dan op het kopje escape rooms hier bovenaan in de menubalk.

Nieuw! Green Screen Mobiel
Ook een unieke tool op jullie evenement, bedrijfsfeest, familiedag of beurs. Nu een Green Screen Mobiel te huur bij Escape Room Designer B.V.
Een Green Screen is een handige tool om de achtergrond van je foto of film aan te passen. Zo kan je, jezelf in een compleet andere wereld neerzetten. Ook zakelijk gezien heeft het voordelen, zo kun je het logo op de achtergrond terug laten komen voor meer naamsbekendheid, kun je een instructiefilmpjes maken, een promovideo en ga zo maar door.
De container is 6 x 2.5 meter.
Kosten op aanvraag.