Is cyber security een vraagstuk binnen uw onderneming? Dan hebben wij dé oplossing.

Wij zijn Escape Room Designer en hebben een Cyber Security Escape Room, die te huur is en geplaatst kan worden op jullie locatie voor training en bewustwording van Cybercrime. Samen met een Cyber Security specialist, zal in 45 minuten tijd duidelijk worden wat de gevaren van Cybercrime zijn. Je speelt 30 minuten het Cyber Security spel, waarna je 15 minuten na gaat praten met een expert. Deze Cyber Security training is uitermate geschikt voor al uw medewerkers om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving. Onderdelen die o.a. aan bod komen zijn: Phishing, Privacy, Social Engineering.

USP’s:
– Op locatie naar wens
– 80 personen per dag
– Serieus en fun in één
– Te implementeren tussen het
   werk door. 
– Teambuilding

Laat je opsluiten en vind je weg naar buiten. De rage van dit moment: De Escape Room. Alleen door samen te werken kun je ontsnappen. Vind de verborgen aanwijzingen, voer met elkaar de verschillende opdrachten uit en los de raadsels op. Escape Room Designer biedt verschillende kamers, op verschillende locaties. Ook hebben wij de beschikking over een mobiele Escape Room, VR room en Cyber Security Escape Room.

Ideaal ook voor teambuilding
Escapen is niet alleen leuk, het kan ook helpen bij het verbinden van je personeel. Een Escape Room is een gecontroleerde stresssituatie met een grote fun-factor waarin groepen deelnemen aan een spel. De opdrachten zorgen voor bepaalde invloeden waardoor de groep goed moet samenwerken en communiceren. Op verzoek kunnen we beeldopnames maken die door een trainer gebruikt kunnen worden zodat een helder beeld ontstaat van de spelers als individu en hun groepsdynamica. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik dan op het kopje escape rooms hier bovenaan in de menubalk.

Escape Room Designer heeft een mobiele virtual reality experience. VR is tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven.

De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

De mobiele VR experience is op uw eigen locatie tijdelijk of permanent te spelen. Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan is deze mobiele VR experience echt iets voor u.

De maximale bezetting van de VR mobiel is 14 personen en zal, afhankelijk van uw VR film, 1 minuut tot 20 minuten duren. Wij bieden zelf de VR brillen aan en leveren hier ook licht en geluid bij.

Schitter in ons Ik Hou van Holland-spel! Wij trakteren u op een flink portie gezelligheid, teambuilding, spelletjes en muziek! De succesformule voor een gezellige avond, met uw collega’s, vrienden of familie!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Onze presentatoren brengen de sfeer er lekker in en leiden jullie door de spelletjes en de dag. Boerenkool, snert, klompen, hutspot, tulpen, haring en wittebrood…in dit spel duiken we onder in de Nederlandse cultuur. Wie weet het meeste van ons kikkerlandje en haar inwoners?

Een exclusief uitje dat je niet snel zal vergeten!

Prijs op aanvraag
Duur: 2uur
Locatie: Centrum van Willemstad Noord-Brabant of locatie naar keus.
Vanaf 30 personen te boeken.